Jak se připravit na předsvatební focení?

Předsvatební focení (zásnubní focení; párové) je skvělou příležitostí, jak se poznat před objektivem ještě předtím, než s Vámi strávím Váš svatební den. Věřte, že svatební den pak proběhne hladce, příjemně a pohodově. Nejde ale jen o to, máme spolu šanci vytvořit něco mimořádného. 

svatební inspirace
z letenského zámečku 

Nechte se inspirovat naším podzimním editoriálem v prostorách Letenského zámečku v Praze. Připravili jsme pro vás nadčasovou inspiraci, která se nesla v duchu černobílé elegance. 

přečíst článek

top články

oblíbené kategorie

Jak se připravit na focení

ke stažení

Máte toho hodně na plánování před svatbou, a proto jsem vytvořila tohoto průvodce, abych vám pomohla připravit se na zásnubní focení, a dostat tak z našeho společně stráveného času co nejlepší výsledek: fotografie, na které se budete rádi dívat po mnoho dalších let. Nakonec – jaký zvolíte outfit, doplňky či lokaci nebude mít takový význam jako vzpomínky, které si utvoříte. Proto bych si přála, aby příprava na naše společné focení byla pro vás příjemná. Zásnubní focení je chvíle jen a jen pro vás dva. Užijte si ji spolu, buďte tu jeden pro druhého. Bavte se! A hodně se smějte!
Já se ráda postarám o zbytek.

dárek

najdete mě také na instagramu

Copyright 2023